Totaalontwerp

A. Ontwerpfase

tuinontwerp

B. Uitvoeringsfase

En enkele voorbeelden van onze ontwerpen …

Borderplan & advies

Onder constructie …

Loading the next set of instagram posts...

Lammas ontwerpt en realiseert natuurlijke & ecologische tuinen.

Wij geven vorm aan de verbinding tussen architectuur en natuur. Het streefdoel is een tuin waarin je tot rust kan komen, waar alle elementen op een harmonieuze manier op elkaar inspelen. Een eigen stukje oase op deze wereldbol!

Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp zo veel mogelijk voldoet aan jullie wensen, rekening houdend met essentiële elementen zoals zon, wind, water, beplanting, materiaalkeuze, etc.

Het was aangenaam om samen de tuin te realiseren, want dan waren we er meteen bij om onderweg de laatste details verder uit te werken. En naar onderhoud in de toekomst toe is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat we de tuin van in het begin zo goed kennen. Het resultaat mag er zijn, wij genieten er alvast van!

Tatiana, Vilvoorde

We hebben nu een prachtige prairievoortuin die bloeit van maart tot november, en ook in onze achtertuin is er heel wat lekkers te vinden! Dat het resultaat gezien mag worden, merken we als we vanuit onze living de passanten zien die steevast blijven stilstaan en proberen plantjes en bloempjes te determineren. We zijn nog steeds superblij met het werk van Lammas!

Kristien, Herent

Jochem transformeerde alle ‘wensen en verlangens’ in een tuinontwerp. De voortuin zou een paradijs worden van kleur en veel bloemen. (…) Elke keer als de lente begint kijken we met plezier naar alles wat weer in bloei gaat komen en naar het nieuwe leven in onze tuin.

Karen, Merchtem

Wat wij vooral geapprecieerd hebben is de luisterbereidheid en de constructieve dialoog met ons als klant tot bijsturing van de plannen. Hierdoor hebben we een ontwerp voor een klein bescheiden voedselbos gekregen dat volledig op onze maat gesneden is.

Jelle, Itterbeek