De stappen naar een tuinontwerp

A. Ontwerpfase

B. Uitvoeringsfase

Het ontwerpsproces eindigt met de oplevering van het totaalontwerp. Er zijn echter nog een aantal diensten die Lammas kan aanbieden om van de plannen werkelijkheid te maken.

Het is geheel vrijblijvend of jullie mij in deze latere stadia willen betrekken of niet. Sommige klanten hebben al hun eigen aannemers om werken uit te voeren, anderen staan te popelen om hun project verder door Lammas te laten begeleiden.

Lammas ontwerpt en realiseert natuurlijke & ecologische tuinen.

Wij doen dit vooral in de regio Vlaams-Brabant (Leuven – Mechelen – Tienen) voor particuliere klanten die op zoek zijn naar een duurzame en ecologische tuinarchitect.

Ben je op zoek naar een tuin die je een groene oase biedt, een plek om te genieten en uit te rusten? Een habitat voor de natuur die er niet alleen goed uitziet, maar ook de nodige functionele en praktische elementen biedt die nodig zijn om in je buitenruimte te kunnen leven? Denk maar aan een vlotte fietsenstalling, een waterdoorlatende oprit of een buitenkantoor?

Wij geven vorm aan de verbinding tussen architectuur en natuur, zodat we de natuur dichter bij de mensen brengen en vice versa! Het streefdoel is een tuin waarin je tot rust kan komen, waar alle elementen op een harmonieuze manier op elkaar inspelen. Een eigen stukje oase op deze wereldbol!

Jochem transformeerde alle ‘wensen en verlangens’ in een tuinontwerp. De voortuin zou een paradijs worden van kleur en veel bloemen. (…) Elke keer als de lente begint kijken we met plezier naar alles wat weer in bloei gaat komen en naar het nieuwe leven in onze tuin.

Karen, Merchtem

Het was aangenaam om samen de tuin te realiseren, want dan waren we er meteen bij om onderweg de laatste details verder uit te werken. En naar onderhoud in de toekomst toe is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat we de tuin van in het begin zo goed kennen. Het resultaat mag er zijn, wij genieten er alvast van!

Tatiana, Vilvoorde
Wij hebben heel goede ervaringen met Jochem. Makkelijk afspraken gemaakt na brainstorm. Vlotte communicatie. Kwam heel goed tegemoet aan onze vragen. Bouwde zelf de speeltuigen in onze tuin. Zeer eerlijk & aangename samenwerking.
Jehanne, Haaltert

Op maat – oplossingsgericht – oog voor schoonheid – van zijn woord – gaat uitdagingen aan

Fanny, Anderlecht

Wat wij vooral geapprecieerd hebben is de luisterbereidheid en de constructieve dialoog met ons als klant tot bijsturing van de plannen. Hierdoor hebben we een ontwerp voor een klein bescheiden voedselbos gekregen dat volledig op onze maat gesneden is.

Jelle, Itterbeek

We hebben nu een prachtige prairievoortuin die bloeit van maart tot november, en ook in onze achtertuin is er heel wat lekkers te vinden! Dat het resultaat gezien mag worden, merken we als we vanuit onze living de passanten zien die steevast blijven stilstaan en proberen plantjes en bloempjes te determineren. We zijn nog steeds superblij met het werk van Lammas!

Kristien, Herent