Onze visie

Wij houden in onze ontwerpen graag rekening met de volgende elementen

Onze klanten zitten vaak vol fantastische ideeën maar weten niet waar ze moeten beginnen.

Jochem, de bezieler van Lammas, is een gekwalificeerde tuinontwerper die aandachtig luistert, uw ideeën overneemt, aanvult en verrijkt. Een samenhangend en harmonisch ontwerp voor uw tuin leidt uiteindelijk tot uw droomtuin!

Om tot een degelijk, kwalitatief en onderbouwd ontwerp te komen, werken wij in verschillende stappen. Een goede samenwerking begint natuurlijk steeds met een eerste kennismaking waarin we jullie wensen & dromen bespreken: een nieuw terras, bloemenborders, een tuinhuis, misschien wel een zwemvijver of een pergola?

Doorheen de jaren heeft Lammas een ruime kennis opgebouwd over natuurlijke, ecologische & eetbare tuinen.

De opmars van mensen die hun steentje willen bijdragen, die de natuur willen beschermen, die zelf wat eten willen kweken, die habitats willen voorzien voor vogels, insecten & andere dieren, die weides willen omtoveren tot voedselbossen, etc. kunnen wij alleen maar toejuichen!

Hieronder vind je meer informatie over enkele van onze concepten!

Wat wij vooral geapprecieerd hebben is de luisterbereidheid en de constructieve dialoog met ons als klant tot bijsturing van de plannen. Hierdoor hebben we een ontwerp voor een klein bescheiden voedselbos gekregen dat volledig op onze maat gesneden is.

Jelle, Itterbeek

We hebben nu een prachtige prairievoortuin die bloeit van maart tot november, en ook in onze achtertuin is er heel wat lekkers te vinden! Dat het resultaat gezien mag worden, merken we als we vanuit onze living de passanten zien die steevast blijven stilstaan en proberen plantjes en bloempjes te determineren. We zijn nog steeds superblij met het werk van Lammas!

Kristien, Herent

Het was aangenaam om samen de tuin te realiseren, want dan waren we er meteen bij om onderweg de laatste details verder uit te werken. En naar onderhoud in de toekomst toe is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat we de tuin van in het begin zo goed kennen. Het resultaat mag er zijn, wij genieten er alvast van!

Tatiana, Vilvoorde

Op maat – oplossingsgericht – oog voor schoonheid – van zijn woord – gaat uitdagingen aan

Fanny, Anderlecht

Jochem transformeerde alle ‘wensen en verlangens’ in een tuinontwerp. De voortuin zou een paradijs worden van kleur en veel bloemen. (…) Elke keer als de lente begint kijken we met plezier naar alles wat weer in bloei gaat komen en naar het nieuwe leven in onze tuin.

Karen, Merchtem
Wij hebben heel goede ervaringen met Jochem. Makkelijk afspraken gemaakt na brainstorm. Vlotte communicatie. Kwam heel goed tegemoet aan onze vragen. Bouwde zelf de speeltuigen in onze tuin. Zeer eerlijk & aangename samenwerking.
Jehanne, Haaltert